5 leuke en originele zwangerschapsaankondigingen voor opa en oma

Je hebt net een zwangerschapstest gedaan en je ziet dat je in verwachting bent. Je vraagt je misschien af bij hoeveel weken zwanger je dit bekend zal maken aan je ouders. Dit is bij iedereen verschillend, maar meestal doen aanstaande moeders dit bij hun 12e week. Dit wil je op een leuke manier bekend maken. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder! Wij hebben een aantal originele zwangerschapsaankondigingen voor opa en oma, op een rij gezet! 

 

Gepersonaliseerd kledingstuk

Een leuke manier om aan te kondigen dat je zwanger bent is om een kledingstuk te laten bedrukken. Wanneer je bijvoorbeeld in verwachting bent van je tweede kindje is het misschien leuk om een shirtje te laten bedrukken waar je dochter of zoon een shirt aan heeft met grote broer of grote zus. 

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Dan is een leuke zwangerschapsaankondiging bijvoorbeeld een gepersonaliseerd rompertje. Een leuke verrassing voor je ouders, om zo je eerste zwangerschap bekend te maken! Neem een kijkje in ons assortiment, waar je jouw rompertje kan personaliseren! https://vanhammel.nl/collections/rompertjes-met-naam

 

Foto van je eerste echo

Een andere originele aankondiging van je zwangerschap is om je eerste echo foto te gebruiken. Zo kun je jouw echo foto bijvoorbeeld laten drukken op een taart, met een leuk tekstje gericht op opa en oma. Maar er zijn nog veel meer dingen die je met een echo foto kunt doen. 

Een andere leuke zwangerschapsaankondiging is een houten echoplankje! Je kunt je echoplankje personaliseren met een eigen tekst of bijvoorbeeld al een bestaande tekst gebruiken. Bekijk onze collectie houten echtplankjes: https://vanhammel.nl/collections/houten-echoplankjes

 

Photoshop

Een andere manier om te vertellen dat je zwanger bent, is door een bestaande foto met jou en je partner te fotoshoppen! 

Laat de foto bijvoorbeeld afdrukken op een leuk kaartje en doe deze op de bus naar je ouders. Zijn je ouders meer van online berichten sturen? Dan kun je deze natuurlijk ook onverwachts naar je ouders whatsappen. Verrassing! 

 

Kaartje met hint

Houden jouw ouders van hints? Maak dan een kaartje met een subtiele hint en kijk of zij raden dat je in verwachting bent! 

Dit kaartje kun je natuurlijk ook ergens in verpakken, bijvoorbeeld in een leuke fles of een mok. Zijn ze gek op chocolaatjes? Maak dan een klein kaartje met een mooie boodschap voor opa en oma en verstop het kaartje in het doosje! 

 

Gepersonaliseerde bekers of glazen

Je kunt je ouders ook vertellen dat ze opa en oma worden met gepersonaliseerde glazen. Wanneer één van je ouders van Whiskey houdt kun je bijvoorbeeld een whiskeyglas laten personaliseren. Dit kun je overigens ook met een wijnglas doen. Maak een gepersonaliseerde wijn- of whiskyfles om dit samen te matchen! 

Houden zij meer van thee of koffie? Dan zijn gepersonaliseerde mokken ook een originele zwangerschapsaankondiging! Wij verkopen verschillende soorten mokken, die je kunt bedrukken met een eigen tekst of al bestaande mokken. Bekijk onze collectie mokken: https://vanhammel.nl/collections/mokken 

Andere leuke zwangerschapsaankondigingen die wij verkopen zijn Acryl schijven van plexiglas en houten schijven. Deze kun je uiteraard ook personaliseren naar wens! Neem een kijkje in ons assortiment voor alle leuke en originele aankondigingen voor opa en oma! 

Terug naar blog