✔️ Achteraf Betalen Met Klarna ✔️Afhalen In Apeldoorn ✔️ Verzendkosten €5,75 ✔️ Gratis Verzending NL/BE Vanaf €50,-

Over Ons

Henry & ChristaWij zijn Henry (37) & Christa (35), al 15 jaar een gelukkig koppel en wonen samen met ons hondje Daisy in het mooie Apeldoorn.

 
Henry is een handige man die 17 jaar in de koeltechniek werkte maar 4 jaar geleden de overstap maakte naar een nieuw bedrijf om daar te werken in de technische dienst. Hier komt veel variatie in werk aan bod waarin hij zijn “ei” beter kwijt kon. Henry werkt graag met zijn handen en wat zijn hoofd bedenkt maken zij.
Christa was altijd werkzaam in de horeca en het cateringbedrijf van haar ouders. Ooit wilde zij deze overnemen en een lunchroom/brasserie openen.
Dat liep even wat anders, Christa werd gebeten door een teek, werd chronisch ziek en 100% afgekeurd. Niet wat je hoopt van je leven op 28-jarige leeftijd. Voor de rest van haar leven niets doen leek haar wat lang en dus is ze vastbesloten er iets van te maken en Henry te helpen waar zij kan!
 
Altijd zochten wij een manier om ondanks alles de mooie dingen te blijven zien en manieren te zoeken om samen bezig te zijn, dat resulteerde in mooie dingen maken. Zelf hebben wij geen kinderen maar zijn sta-pel-gek op onze neefjes en nichtjes en die van onze vrienden. Samen hebben we voor hun menig poppenhuis omgetoverd, groeiladders en geboorteborden gemaakt. Speelkisten, herinneringskisten, trouwborden niks is ons te gek. Vaak kwam de vraag dit voor anderen te maken, na veel uitstellen en wachten tot Christa beter zou worden, leerde wij dat het juiste moment misschien helemaal niet komt. We leven nu, laten we daar dan alles uithalen. Van Hammel, een combinatie van onze achternamen, ontstond. Ideeën van Christa, Uitgewerkt door Henry maakt samen 1 - Van Hammel
 
Wij vieren graag het leven met zijn mooie momenten maar ook zijn moeilijke en willen jou inspireren datzelfde te doen. Met heel veel liefde en plezier maken en selecteren wij de mooiste producten voor jou zodat jij van elk moment een bijzondere kan maken. Bij Van Hammel sta jij op de eerste plek, wij luisteren aandachtig naar jou wensen en doen onze uiterste best aan die wensen te voldoen. Wij helpen jou met het maken van de allermooiste cadeaus en het bewaren en creëren van jouw allermooiste herinneringen.
 
Liefs
Henry & Christa
Logo Van Hammel