Levertijd & Verzenden/Afhalen

LEVERTIJD, VERZENDEN & AFHALEN

Levertijd
 
Voor artikelen die op voorraad zijn en niet gepersonaliseerd hoeven te worden geldt een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Gepersonaliseerde artikelen duren echter iets langer en hebben gemiddeld een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Echter proberen wij deze sneller te verzenden. Heb jij een bestelling met zowel gepersonaliseerde items en een item wat niet gepersonaliseerd hoeft te worden? Dan houden wij deze vast totdat de bestelling compleet is.

Is er grote spoed bij? Neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice info@vanhammel.nl dan kijken we samen wat mogelijk is.

Nadat jouw bestelling is meegegeven aan een koerier is de levertijd in handen van de postbezorger, hier hebben wij helaas geen invloed meer op.

Ben jij niet thuis op moment van levering? Dan neemt DHL het pakket mee naar een ophaalpunt. Hier kan je het binnen maximaal 7 dagen ophalen, daarna wordt het retour gestuurd naar ons. Bij betaling van nieuwe verzendkosten a €6,95 kunnen wij het pakket nogmaals naar je toesturen. 

Afhalen

Wanneer je hebt gekozen voor het afhalen van je bestelling krijg je van ons automatisch bericht wanneer je bestelling gereed staat 🙏🏼  Door op de Email te reageren kunnen wij samen met jouw een afhaalmoment inplannen. 

Breng je bij het afhalen jouw bevestigingsmail met ordernummer mee? 🛍💕 Ophalen kan van Maandag t/m Vrijdag op afspraak. 
 
Verzenden
 
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, echter proberen wij deze altijd sneller te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je een mailtje met daarin de Track & Trace code. Check hiervoor ook je “spam” of “ongewenste” mail.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

✔️ Verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95 per pakket.
✔️ Bij besteding v.a. €50,- is verzending gratis. 

 

De verzendkosten voor België bedragen:

✔️ De verzendkosten voor pakketpost en brievenbus pakketten bedragen €11,95
✔️ Bij besteding v.a. €50,- is verzending gratis.


Alle bestellingen worden vanuit Nederland verzonden via DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 8:00 en 21.30 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Dit ligt, zodra wij het pakket hebben afgegeven, in handen van de vervoerder.

Ben jij niet thuis op moment van levering? Dan neemt DHL het pakket mee naar een ophaalpunt. Hier kan je het binnen maximaal 7 dagen ophalen, daarna wordt het retour gestuurd naar ons. Bij betaling van nieuwe verzendkosten a €6,95 (€11,95 BE) kunnen wij het pakket nogmaals naar je toesturen.