Ruilen & Retourneren

RUILEN & RETOURNEREN


Elke bestelling die wij ontvangen wordt met veel liefde en zorg gemaakt, verpakt en verzonden. Toch kan het zijn dat je niet tevreden bent, dat is jammer. 

 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Let op! Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.) Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ca €7,50 per pakket afhankelijk van welke vervoerder jij kiest. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Voor een retour kun je gebruikmaken van het "Modelformulier Voor Herroeping", je bent hiertoe niet verplicht.  

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitzondering Retourneren:

LET OP: Het overgrote deel van de producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Hiermee worden de producten bedoelt die bedrukt worden met naam, datum en andere tekst. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn, en producten die door ons op jouw verzoek worden gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

 

Hoe kan ik retourneren?

Stap 1: Controleer eerst of jou retour aan de voorwaarden voldoet:
-           Het betreft een niet gepersonaliseerd item
-           Het artikel dient onbeschadigd te zijn
-           Het artikel dient indien mogelijk in de originele verpakking retour te worden gezonden

Stap 2: Stuur een mail naar info@vanhammel.nl en geef aan welk product en waarom je wilt retourneren.

Stap 3: Verpak de artikelen en voeg de factuur erbij.

Stap 4:  Schrijf het retouradres op de verpakking:

Van Hammel
Johan de Wittstraat 33
7331RK Apeldoorn

Stap 5: Breng het pakket naar een postlocatie, de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Stap 6: Bij de postlocatie ontvang je een bewijs van de retourzending. Bewaar deze goed!

Stap 7: Zodra je retour door ons is ontvangen en voldoet aan de voorwaarden storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.  

Bij het retourneren van de volledige bestelling krijgt u het volledige bedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten, exclusief de retourkosten. Bij het retourneren van een deel van de bestelling wordt het bedrag van het betreffende product teruggestort, exclusief de verzendkosten, exclusief de retourkosten.