De leukste kerstdecoratie voor in huis, om ook cadeau te geven

Voor je het weet is het alweer december. De december maand staat helemaal in het teken van alle feestdagen! Voor de kerstliefhebbers hebben wij daarom alle kerstdecoratie voor in huis op een rij gezet, die je ook cadeau kunt geven! 

 

Kerstverlichting buiten

Kerstdecoratie is niet alleen maar bedoelt voor in huis. Je kunt je voortuin ook wat opvrolijken met sfeervolle kerstdecoratie, zoals kerstverlichting! Zo zie je tijdens de kerst waarschijnlijk veel verschillende accessoires buiten, zoals een kerstslee met kerstverlichting. Als je dit teveel van het goede vindt, kun je ook kerstlampjes gebruiken om je dakrand bijvoorbeeld mee te versieren. Of zet een kleine kerstboom met kerstverlichting in de voortuin!  

 

Raamdecoratie 

Rond de feestdagen is het natuurlijk ook leuk om je interieur binnen te versieren. Zo kun je bijvoorbeeld ook leuke kerst raamstickers op je raam plakken, om het nog sfeervoller te maken. Maak het helemaal af met leuke accessoires in je vensterbank, bijvoorbeeld beeldjes van een sneeuwpop, kerstman of van Rudolf het rendier. Ben je nog op zoek naar leuke raamstickers? Bekijk dan ons assortiment: https://vanhammel.nl/collections/kerst Genoeg verschillende raamstickers, met verschillende teksten! Je kunt de raamstickers ook cadeau geven aan een kerstliefhebber. Wens mensen een fijne kerst, met onze ‘Merry Christmas’ raamsticker: https://vanhammel.nl/collections/kerst/products/raamsticker-kerst-rond-merry-christmas 

 

Kerstverlichting in huis

Naast kerstverlichting buiten, kun je dit ook binnen gebruiken om je huis te verlichten. Denk aan kerstlampjes in je kerstboom, maar zo kun je dit bijvoorbeeld ook boven je eettafel hangen of zet wat kleine kerstboompjes neer met wat verlichting. Wil je liever geen stroom gebruiken? Dan kun je ook wat kaarsen in je woonkamer aansteken. Koop wat rode kaarsen of ga juist op zoek naar wat leuke kerst kaarsen. 

 

Kerstboom

Een kerstboom is misschien wel de bekendste kerstdecoratie voor in huis en buiten je huis! Zo kun je een echte boom kopen, maar natuurlijk ook een kunstkerstboom. Ga op zoek naar leuke kerstballen en andere kerstversiering voor in de boom, zoals een piek, kerstslingers, kerstballen en leuke kersthangers zoals zuurstokken. Onder de boom kun je ook een leuke kerststal neerzetten, om het onder je boom wat op te vrolijken. Wil je een originele kerstbal kopen of cadeau geven? Bij Van Hammel verkopen we kerstballen die je kunt personaliseren! Zo zijn er kerstballen voor elk moment te vinden! Denk aan een zwangerschapsaankondiging, verloving, trouwerij, gender reveal en ter nagedachtenis van iemand. Ook zijn er kerstballen verkrijgbaar die je kunt personaliseren met je eigen naam. Bekijk het hier: https://vanhammel.nl/collections/kerst

 

Kerstdecoratie op tafel en aan de muur

Maak je interieur helemaal compleet met kerstdecoratie voor op tafel! Denk aan een kerststukje, kerstbeeldjes, een kerstkrans en kerst kaarsen. Voor aan de muur kun je bijvoorbeeld een kerstsok ophangen, hier kun je dan ook wat kleine cadeautjes indoen op kerst zelf. Heb je geen kerstsok? Dan kun je ook een kerstmuts gebruiken. 

Shop de leukste kerstdecoratie bij Van Hammel! Voor jezelf of voor een ander, om cadeau te geven! Je kunt het maar beter op tijd in huis hebben, want voor je het weet is het al december!

Terug naar blog