De leukste Sinterklaasdecoratie die je in huis moet hebben

5 december staan sint en piet alweer voor de deur. Sinterklaas komt er sneller aan dan je denkt! Het is een stuk gezelliger om je interieur ook op te vrolijken rond de feestdagen. In dit blogartikel lees je alles over de leukste sinterklaasdecoratie voor in huis! 

 

Krans van kruidnoten of pepernoten

Ben je op zoek naar leuke sinterklaasdecoratie voor in huis? Dan kun je natuurlijk ook zelf wat in elkaar knutselen! Zo kan je ook een krans versieren met kruidnoten of met pepernoten. Hier heb je een lijmpistool voor nodig en daarnaast kun je dit ook leuk versieren met andere sinterklaas accessoires zoals een kleine sint en piet, een mijter, juten zak, cadeautjes en met een kleine stoomboot van sinterklaas. 

 

Sinterklaas raamdecoratie

Net zoals bij een verjaardag, vind je het misschien leuk als buitenstaanders ook mee kunnen genieten van leuke sinterklaas accessoires. Zo kun je voor je raam een leuke tak hangen met wat sinterklaasdecoratie hieraan. Denk weer aan een sinterklaas mijter, mini sinterklaas cadeautjes, juten zak en een kleine sint en piet. 

Naast zo’n takje kan je ook leuke sinterklaas slingers voor je raam hangen. Zo zijn er veel verschillende soorten slingers verkrijgbaar! Online is er veel keuze, ga bijvoorbeeld voor houten sinterklaas slingers, of juist met vlaggetjes of met letters. 

Bij Van Hammel kun je ook leuke raamstickers scoren! De raamstickers kan je personaliseren, zodat sint en piet weten wie er in huis wonen. Op de website kun je de namen doorgeven in het tekstvak. De sticker wordt in spiegelbeeld geleverd zodat je deze aan de binnenkant van het raam kan plakken en deze vanaf buiten leesbaar is. Bekijk ons assortiment voor alle raamstickers: https://vanhammel.nl/collections/sinterklaas 

 

Sinterklaas muurdecoratie 

Wil je liever iets aan je muur hangen? Dat kan natuurlijk ook! Wees creatief en ga voor leuke woonaccessoires zoals een rekje, waar je ook weer de leukste sinterklaas accessoires in kan zetten. 

Voor de sinterklaas liefhebbers hebben we bij Van Hammel ook ontzettend leuke aftelkalenders die je aan de muur kunt hangen! Wanneer je kinderen hebt kun je het zo nog overzichtelijker maken en maak je van deze feestdag een super leuke beleving! Zo hebben we een versie voor Nederland: https://vanhammel.nl/collections/sinterklaas/products/aftelkalender-sinterklaas-2022-versie-nederland. 

Daarnaast hebben we ook een aftelkalender voor België: https://vanhammel.nl/collections/sinterklaas/products/aftelkalender-sinterklaas-2022-versie-belgie 

 

Sinterklaas tafeldecoratie 

Nu kan de decoratie op je tafels en kastjes natuurlijk niet ontbreken! Denk aan een leuk windlicht op tafel, die je kunt vullen met een kaarsje, met daaromheen kleine sinterklaas accessoires en zelfs nog met pepernoten en een chocoladeletter erbij! Ook kun je jouw interieur versieren met leuke sinterklaas kaarsen, om je huis nog gezelliger te maken. 

 

Juten zak voor cadeautjes

De zak van sinterklaas mag natuurlijk niet ontbreken! Sint en piet komen op 5 december dan ook de cadeautjes uitdelen! Hoe leuk is het om deze juten zak te personaliseren met de namen van je kinderen erop. Dit maakt de feestdag nog specialer! Bekijk onze website voor meer informatie: https://vanhammel.nl/collections/sinterklaas/products/zak-van-sinterklaas-cadeautjes-voor-hartje 

 

Voor welke sinterklaas decoratie ga jij?

Terug naar blog